Nastavak krvavog rata: Šaković ubijen u Budvi

Budva, sa mjesta ubistva (foto: RTCG)

Podgoričanin Milić-Minja Šaković ubijen je sinoć u u pucnjavi kod bedema budvanskog Starog grada, oko 23.40 časova. Iz policije su kazali da je Šaković ubijen u budvanskom kafiću “Korkovado”. Prema policijskim evidencijama, Šaković je smatran za istaknutog člana “Škaljarskog klana”.

Izvor: MANS

“Večeras je došlo do upotrebe vatrenog oružja u Budvi, ispred zidina Starog grada, kojom prilikom je jedno lice smrtno stradalo. Riječ je o M.Š.. Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, o čijem ishodu će javnost biti blagovremeno obaviještena”, saopšteno je iz Uprave policije.

Državna tužiteljka Ana Radović saopštila je za TVCG da je u Šakovića iz neposredne blizine ispaljeno više projektila.

“Tokom uviđaja izuzeto je više tragova, sa više mjesta, i svi oni će biti predmet odgovarajućih vještačenja. Naložila sam i obdukciju tijela”, saopštila je Radović.

Šaković je 8. septembra 2017. godine preživio nakon što su mu ubice iz automatske puške sa pet metaka pucale u grudi u kafeu “Auto Zete” u centru Podgorice kada je čekao da mu u servisu operu automobil.

Tog dana u mafijaškom napadu ubijen je Podgoričanin Ivan Nedović, sin vlasnika auto-servisa, za koga se pretpostavlja da je bio nedužna žrtva pokušaja ubistva Šakovića.

Policija je početkom marta 2021. godine uhapsila petočlanu organizovanu kriminalnu grupu, kojoj se na teret stavlja planiranje ubistva Milića Minje Šakovića.

© 2022 Sva prava zadržana

© 2022 Sva prava zadržana